Spring naar content

Werken bij

Ben jij die ervaren verzorgende IG/verpleegkundige/cliëntbegeleider die het leuk vindt om zeer gespecialiseerde zorg te verlenen?

Dagelijks zetten de bevlogen teams van Expertisecentrum D-ZEP zich in voor deze boeiende cliënten. Doordat er een ruime dagelijkse bezetting is, heb je voldoende tijd om je te verdiepen in de cliënten/bewoners en kun je ontdekken wat belangrijk is in het leven van de cliënt. Daarnaast werk je multidisciplinair en intensief samen. Zo kom je samen tot een passende behandeling en een optimale kwaliteit van leven voor de cliënt en zijn verwanten. Heb jij het in je om die cliënt echt te zien en te laten zijn wie hij is?

Als medewerker van Expertisecentrum D-ZEP kun je continu leren. Vind jij het interessant om aan te sluiten op uiteenlopend gedrag, heb je kennis van dementie en psychiatrie, een hoge mate van zelfreflectie en een pioniersgeest? We zijn vaak op zoek naar nieuwe medewerkers. Hieronder vind je een overzicht van veel voorkomende vacatures. Bekijk de openstaande vacatures.

  • Clientbegeleiders zorg en welzijn
  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige
  • Verpleegkundige niveau 4

Scholingsmogelijkheden
Expertisecentrum D-ZEP heeft een scholingsprogramma ontwikkeld die voor medewerkers van Zorggroep Elde Maasduinen beschikbaar is. Dit scholingsprogramma bestaat uit o.a. een scholing Afstemmen in Contact, workshop Sensorische Informatieverwerking, scholing PDL en een scholing de-escalerend werken.

Heb jij het in je om die cliënt echt te zien en te laten zijn wie hij is?